top of page

Ons bedrijf

SOMNOX is een Belgisch bedrijf, een dienstverlener in de sector van de slaapgeneeskunde.

 

Wij bieden slaapcentra verschillende oplossingen voor de uitvoering en de scoring (interpretatie) van polysomnografieën en polygrafieën.

 

De scoring van slaapstudies is cruciaal !
Ze wordt alleen uitgevoerd door technici van SOMNOX met minimaal 5 jaar ervaring in de interpretatie van polysomnografische signalen en een grondige basisopleiding.

 

We proberen ook nauw samen te werken met onze klanten om de meest geschikte oplossingen voor elke situatie te kunnen aanbieden.

Onze visie

We begrijpen dat elk slaaplaboratorium anders is. Daarom hebben onze technologen een ruime ervaring met het materiaal en kennen ze meer dan 14 verschillende slaapsoftwaretechnologieën.

Indien u een precieze interpretatie nodig hebt door technologen met jarenlange ervaring, garanderen wij binnen de 48 uur een antwoord op uw vraag. 

Wij streven ernaar om altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen van de slaapindustrie te werken. We werken samen met PSG hardware- en softwarebedrijven. Velen hebben ons geholpen en blijven ons helpen dit veeleisende niveau te bereiken.


Deze communicatie breidt zich natuurlijk uit tot zorgverleners en therapeutische actoren bij slaapstoornissen. 

 

Deze expertise in de slaapgeneeskunde uit zich concreet in de kwaliteit en de communicatie van precieze gegevens.

Tot uw dienst

We zijn er om de behoeften van de slaaplaboratoria tegemoet te komen en ondersteuning te geven met een tijdige en accurate aflevering van slaapanalysediensten voor een groeiend aantal patiënten.

 

 

We zien het als onze opdracht om de zorgkwaliteit in de slaapgeneeskunde te verbeteren en aan te moedigen door hoogkwalitatieve diensten aan te bieden maar de aandacht voor de mens achter de machine niet uit het oog te verliezen. Deze analyses verhogen de rendabiliteit van de slaaplaboratoria.

 

 

SOMNOX stelt zijn diensten en expertise ter beschikking van grote ziekenhuizen, private saalplaboratoria, farmaceutische bedrijven, universiteiten en onderzoeksinstellingen, en thuiszorgorganisaties.

bottom of page